torsdag 30. september 2010

Vegetarcouscous

Fra den kjente og kjære oppskriftsboka "fra boller til burritos", har jeg ofte lagd en vegetargryte som er inspirert av Marokko. Lett og lage og man blir også mett av det! Som tilbehør kan man lage couscous eller ris, og grønn salat.

1. Surr løken og hvitløken blank
2. Ha oppi grønnsakene (som må kuttes i skiver), og stek til de er møre
3. Ha oppi kikertene (eller bønnene), rosinene, buljongen, krydderne og tomatene
4. La retten koke i 10 min, og smak til med salt.
5. Bon appetit!


1 løk
2-3 fedd hvitløk
2-3 gulerøtter
1 squash
1 rød paprika
1 boks kikerter (kan også bruke bønner)
grønnsaksbuljong
1 ts karve
1 ts chilipulver
1 boks hakkede tomater
litt salt
smak til med rosiner





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar